18Apr, 2018
Vacature Marketing en Logistiek Verantwoordelijke

Vacature Marketing en Logistiek Verantwoordelijke

MARKETING & LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE

Ben jij enthousiast, heb je humor en heb je een voorliefde voor ICT, dan is dit wellicht de job voor jou!

Optima Networks is een kleine distributeur van kwalitatieve IT-producten, met een volledig aanbod in camerabewaking alsook draadloze netwerken (Wifi) en oplossingen voor netwerkbeveiliging. Naar aanleiding van een uitbreiding in ons gamma en het wegvallen van een collega, zijn we dringende op zoek naar een M/V met de…

20Nov, 2017
Meet our team

Meet our team

Weet jij graag wie er achter Optima Networks zit? Goed, dan stellen wij ons graag voor.

Erik Couwels – General manager
Begin 2017 nam Erik, voormalig technische support, de firma over en dat hebben we gemerkt. Een nieuwe energie, nieuwe producten en nieuwe klanten!

Benoit Bergers – Accountmanager
In 1999 richtte Benoit Optima Networks op. Bijna 20 jaar…


31Oct, 2017
SPAAR ACTIE VIVOTEK

SPAAR ACTIE VIVOTEK

Optima wil haar klanten een leuk nieuwjaargeschenk geven en u kan zelf kiezen wat!

Hoe werkt het?

Bij elke bestelling die je plaatst tussen 01/11/2017 en 31/12/2017 krijg je 5% van de totale som aan VIVOTEK of Network Optix producten op je spaarkaart. Het totale bedrag kan je in januari of februari 2018 gebruiken voor VIVOTEK (of Network Optix) producten naar keuze. Is dat niet fantastisch?

Na elke bestelling sturen we je een…

03Oct, 2017
WiFi3 - Wagener stadion

WiFi3 - Wagener stadion

Het Nederlands nationaal hockey stadion Wagener gebruikt de next generation multi-channel WiFi technologie van Edgewater Wireless.

Edgewater Wireless Systems Inc., een draadloos innovatiebedrijf en de ontwikkelaar van WiFi3™ technologie met meerdere kanalen, heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf het eerste stadionnetwerk ter wereld heeft ingezet WiFi3. Het draadloze netwerk van Wagener Stadion werd geïmplementeerd met behulp van Edgewater Wireless aera ™ access points aangedreven…

21Sep, 2017
Award 'New Product of the Year' voor VIVOTEK

Award 'New Product of the Year' voor VIVOTEK

Eén van VIVOTEKs fisheye camera’s werd beloond met een kroontje. De FE9382-EHV ontving de award voor New product of the year 2017 in de categorie single-sensor panoramische IP camera’s van Security Today magazine. De New product award prijst opmerkelijke productontwikkelingsprestaties. VIVOTEKs FE9382-EHV moest het opnemen tegen vele andere camera’s van andere fabrikanten.

Wat…

Optima Networks - Connecting visions - Optima Networks