XPR: Access Control


Al meer dan 30 jaar levert het XPR wereldwijd miljoenen veilige toegangscontrole- en sluitsystemen. XPR zorgt voor geïntegreerde oplossingen bij de meest voorkomende "toegangs"problemen bij het betreden van een kantoor, gebouw of van het veilig houden van de werkomgeving.

XPR kan geleverd worden met dubbele technologie, biometrie of toetsenbord (keypad). XPR zorgt voor een hoogwaardige technologie tegen een voordelige prijs en met kleine installaties. U hoeft niet te kijken naar 2 opties: één voor het regelen van de toegang en een andere voor het vergrendelen ervan. Alles wordt met elkaar verbonden door de modernste biometrie en elektromagnetische technologie.

XPR ACCESS
Het assortiment ‘access’ omvat een ruime keuze aan codeklavieren, proximitylezers en biometrische lezers, zowel stand-alone als in een netwerk, evenals deurcontrollers en accessoires.

 Web Access

Web Access geeft u de mogelijkheid om alles via internet te beheren, waar u ook bent en met het apparaat dat u wilt gebruiken: uw mobiele telefoon, tablet of computer. XPR maakt het beheer over de toegang tot de deuren van uw huis, kantoor, bedrijf, enz. eenvoudiger, ongeacht de afstand.

Eén webservercontroller, de MyWS4, en onze speciaal ontworpen lezers en keypads om erop aan te sluiten: meer heeft u niet nodig!

Enkele belangrijkste voordelen van het systeem: 

     - Eenvoudige installatie en gebruik
     - Max. 2500 gebruikers
     - 250 toegangsgroepen
     - 50 wekelijkse schema’s
     - Opslag voor 50.000 gebeurtenissen
     - Sluis-functie: toe te passen op 2, 3 of 4 deuren
     - Antipassback-functie
     - Anti-passback functie op tijd
     - 10 beheerders (waarvan één speciaal bestemd voor de
     - Installateur voor onderhoud op afstand van het systeem
     - Importeren van gebruikers
     - Exporteren van gebeurtenissen en gebruikers (CSVformaat)
     - Eenvoudig gegevens opslaan: op USB-stick, in het interne geheugen van de WS4 (dagelijks) of via de gebruikersinterface

 

 
Offline Solutions

De XPR OFFline toegangscontrole oplossing: eenvoudige, snelle en kosteneffectieve installatie

De XPR OFFline oplossing is ideaal voor die kleine installaties, waar weinig bekabeling nodig is. OFFLine van XPR is ook ideaal voor locaties waar ONLine niet mogelijk is: op afgelegen locaties bijvoorbeeld, of gewoon omdat aan een netwerksysteem geen behoefte is. De installatie is veel eenvoudiger omdat het niet nodig is om verschillende elementen aan te sluiten op een deurcontroller. Alles kan op dezelfde plaats gemaakt worden. Het is ook een complete gebruiksvriendelijke en competitieve oplossing voor toegangscontrole. Ideaal voor kleine bedrijven, zakencentra, sportscholen, opslaggebouwen, winkelketens, appartementsgebouwen, woonwijken, enz.

Het is een oplossing voor toegangscontrole waarvoor geen controllers nodig zijn en ook geen IP/RS485-netwerk tussen de verschillende toegangen (die zich zelfs op verschillende locaties kunnen bevinden). Elke kaartlezer wordt gebruikt als een zelfstandige minicontroller, die onderdeel kan uitmaken van een systeem (tot 80 toegangen/deuren per locatie). De toegangsrechten van elke gebruiker worden opgeslagen in hun kaarten. Een gratis multi-site software (PROA-MS) maakt het mogelijk om de verschillende toegangsniveaus, de gebruikersrechten te configureren en rapporten te bewerken.

Enige benodigdheden:
     - één (of meer) Mifare proximiteitslezer (MTPX-MF-SA, DINMTPX-MF-SA of AL500-MF)
     - de multi-site toegangsbeheersoftware (PROA-MS)
     - badges (sleutelhanger of kaart), een USB-lezer voor badgecodering (PROX-USB)
     - een drukknop met geïntegreerde besturingseenheid en relais (indien uw installatie meer veiligheid vereist)

 

 
Standalone Access

Stand alone acces

 

Optima networks- Connecting people- Connecting visions