Events

1312, 2021
G DATA Webinar: Cybergevaren 2022

G DATA Webinar: Cybergevaren 2022

Het einde van het jaar nadert. Met andere woorden: het is de tijd van terugblikken en vooruitkijken. G DATA CyberDefense nodigt je daarom graag uit voor een speciale webinar met cybersecurity-expert Eddy Willems. Het webinar vindt plaats op 13 december van 11.00-12.00 uur.

Het afgelopen jaar zagen we weer veel cyberaanvallen. Door COVID-19 zagen we het aantal aanvallen op thuiswerkers toenemen, omdat gerichte cyberaanvallen veel eenvoudiger zijn uit te voeren via de thuisomgeving van mensen. Daarnaast zagen we veel ransomware aanvallen en valse sms’jes. En zo kunnen we nog wel even doorgaan, want ook in 2022 zal de hoeveelheid cyberaanvallen niet afnemen.

In dit webinar geeft cybersecurity-expert Eddy Willems een overzicht van de nieuwste online dreigingen en welke cybergevaren we mogen verwachten in 2022. Elke computergebruiker, bedrijf en organisatie blijkt een favoriet doelwit voor cyberaanvallen. Wat is de favoriete modus operandi van cybercriminelen? Wat is nu het werkelijke probleem achter de meeste cybergevaren anno 2022? En vooral, wat kan jij doen?

Geïnteresseerd? Meld je dan aan. 

Optima networks- Connecting people- Connecting visions