VIVOTEK


VIVOTEK INC., opgericht in Taiwan in 2000, is sinds haar oprichting razendsnel geëvolueerd tot een prestigieuze marktleider in de security industrie. Bekend als leverancier van wereldklasse IP security oplossingen, staan VIVOTEK producten garant als toekomstgericht en uitermate betrouwbaar, waarmee de omschakeling van traditionele analoge CCTV naar complete digitale IP gebaseerde bewaking mogelijk wordt. Het volledige productportfolio bestaat uit netwerkcamera’s, video servers, netwerk video recorders en centrale management software. 

Een breed scala aan producten zijn reeds jarenlang succesvol geïnstalleerd door security dealers, telecom- en systeem integratoren voor een grote variëteit aan toepassingen en projecten in de banksector, stadsbewaking, hotels, transport en verkeer, retail etc. 

In 2017 trad het bedrijf toe tot Delta Group, een wereldleider in oplossingen voor stroom- en thermisch beheer, om te dienen als de beveiligings- en intelligentiekern voor de Delta Building Automation Business.Optima networks- Connecting people- Connecting visions