SIKLU: E- en V- bandradio's


Siklu ontwikkelt, bouwt en levert de werelds best verkochte E- en V-bandradio's en leveren draadloze multi-gigabit-doorvoer over 60/70/80 GHz millimetergolf.

Siklu is opgericht in 2008 en is gevestigd buiten Tel-Aviv, Israël. Siklu bestaat om de beste millimetergolf draadloze connectiviteitsradio's op de planeet te ontwikkelen, te bouwen en te leveren, waardoor een breed scala aan communicatie voor een groot aantal mensen wordt verbeterd. Siklu opende de markt voor betaalbare gigabitcapaciteit voor elk netwerk. Ze hebben de eerste massaproductie-millimetergolfradio gemaakt, die nog steeds de meest ingebouwde mmWave-connectiviteitsoplossing ter wereld is.

Vandaag combineren ze een inventieve geest met de belofte van permanente connectiviteit voor klanten. De interferentieloze en draadloze verbindingen werken dus over het breedste bestaande beschikbare frequentiespectrum. De technologie brengt schaalbaarheid, multigigabit capaciteit en betrouwbaarheid in de wereld van dichte netwerken. Siklu is toegewijd om snel en makkelijk te implementeren oplossingen te leveren die foutloze prestaties leveren. 

MEER INFORMATIEOptima networks- Connecting people- Connecting visions