UCOPIA: Captive Portal Solutions


Ucopia helpt organisaties om het maximale uit hun WiFi netwerk te halen. De oplossingen van Ucopia zorgen ervoor dat uw bezoekers veilig en eenvoudig verbinding kunnen maken met het openbare WiFi netwerk via een krachtige captive portal. Ondertussen maken zij het mogelijk voor u om met hen te communiceren wanneer ze verbonden zijn met het WiFi. De oplossingen voor Ucopia worden vooral ingezet op publieke locaties in sectoren zoals overheid, onderwijs en hospitality. 

Ucopia verbindt u met uw bezoekers, maakt dat hotspots eenvoudig te beheren zijn, verzamelt informatie over het de herkomst en het surfgedrag van uw bezoekers en analyseert hoe zij uw WiFi netwerk gebruiken. Zo haalt u een deel terug uit de investering in uw WiFi netwerk en bent u uw bezoekers nog beter van dienst. Het doel van Ucopia is om u te helpen het volledige potentieel te benutten van uw gastenwifi, op een eenvoudige manier, met een intuïtief design. Ucopia werkt samen met alle grote WiFi fabrikanten ter wereld en kan zo overal haar toegevoegde waarde bewijzen.Ucopia Express Lite

De Ucopia Express Lite is een toegankelijke captive portal oplossing voor het KMO. Met dit product kunnen maximaal 30 gelijktijdige gebruikers verbinding maken met het gasten WiFi. Vanwege het hoge gebruiksgemak kunnen lokale bedrijven (bijvoorbeeld bars, hotels, restaurants of winkels) hun WiFi openstellen op een veilige en legale manier. Deze oplossing voldoet aan alle wettelijke eisen (waaronder GDPR/AVG) en maakt het supereenvoudig een persoonlijke login pagina te creëren via welke bezoekers verbinding kunnen maken op meerdere manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inloggen met hun social media account maar ook aan een registratieformulier.   

 
Ucopia Express Lite

Ucopia Express Lite

Ucopia Express

Verzeker u en uw bezoekers van een beveiligd netwerk, en een beveiligde toegang hiertoe. Met de Ucopia Express zorgt u ervoor dat de behoeften van uw bezoekers centraal staan maar tegelijk creëert u nieuwe mogelijkheden voor uw organisatie om meer over hen te leren, hen beter van dienst te zijn en heeft u de mogelijkheid ze beter te bereiken. De Ucopia Express ondersteunt tot 2000 gelijktijdige gebruikers en is eenvoudig te beheren. De intelligente marketingsoftware maakt het daarnaast mogelijk om specifieke marketingacties op te zetten en draaien via uw netwerk. De Ucopia Express is een krachtige totaaloplossing die betrouwbaar is en volop nieuwe kansen voor u creëert. Uiteraard voldoet zij aan alle wettelijke eisen (waaronder GDPR/AVG).

 
Ucopia Express

Ucopia Express

Ucopia Advance

De Ucopia Advance is de krachtigste oplossing uit het portfolio. Ontwikkelt voor complexe netwerkomgevingen, met een grote capaciteit tot wel 100.000 gelijktijdige gebruikers. Specifieke kenmerken voor de Ucopia Advance zijn redundantie en load balancing, waardoor u kunt rekenen op de hoogste beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Specifieke sectoren waarin deze oplossing tot haar recht komt zijn onder andere transport, leisure (stadions en concertlocaties), campussen, conferentiecentra en shoppingmalls. Naast een volledige legal compliancy staat deze oplossing voor hoge beschikbaarheid, integratie met meerdere databases en een groot aantal infrastructuur fabrikanten.

 
Ucopia Advance

Ucopia Advance

Ucopia Proximity Marketing

Ucopia Proximity Marketing maakt onderdeel uit van een beweging welke de kwaliteit verhoogt van de ervaring van uw klanten. Onze analytische diensten geven u de mogelijkheid om verzamelde data te gebruiken binnen uw organisatie, om uw omzet of de service te verhogen. Transformeer uw communicatie boodschap van one-size-fits-all naar specifieke boodschap per ontvanger. 

 

Met Ucopia Proximity Marketing verhoogt u de relevantie van uw marketingacties en geeft u uw digitale strategie een boost. Of het nu naams- of merkbekendheid is, of het promoten van diensten of producten, met Ucopia Proximity Marketing bereikt u uw doelgroep in haar hart, via het mobiele scherm. Ucopia helpt u een relevante boodschap te bezorgen, op het juiste moment.

 
Ucopia Proximity Marketing

Ucopia Proximity Marketing

Optima networks- Connecting people- Connecting visions