08Aug, 2018
27 September Vivotek VEC-training

27 September Vivotek VEC-training

Op aanstaande 27 September organiseert Optima Networks weer een certificeringstraining voor Vivotek, de Vivotek VEC II training. Graag vertellen we je in het kort wat meer over deze training en geven we je de gelegenheid je kosteloos aan te melden. De training zal plaats vinden aan ons kantoor. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zorg dus dat je er op tijd bij bent! Meer informatie over de training lees je hieronder.

Vivotek VEC II training

Ben jij een IT of beveiligingsprofessional die werkt met de camera producten van Vivotek? Dan is deze training zeker interessant voor jou!

Deze praktische training laat je kennismaken met alle mogelijkheden en toepassingen van het Vivotek portfolio. De training is geschikt voor (pre)sales, engineers en consultants. Na het volbrengen van de training mag je jezelf gecertificeerd Vivotek professional noemen met het VEC II certificaat.

5 redenen waarom jij je beslist aan moet melden voor de training:

  1. Je maakt kennis met alle Vivotek producten in een praktische training
  2. Je leert hoe je een project met Vivotek aanpakt
  3. Je raakt bekend met alle voordelen voor eindgebruikers
  4. Je leert hoe je het meeste haalt uit de mogelijkheden van Vivotek 
  5. Je leert hoe je eindgebruikers sneller en effectiever kunt ondersteunen

Redenen genoeg om je aan te melden dus!

Aanmelden

Deelname aan de training is gratis (enkel bij een no-show rekenen wij een vergoeding van 150 euro). De training duurt een volledige dag en zal plaats vinden bij ons op kantoor te Wilrijk. Uiteraard verzorgen wij de lunch. Om je aan te melden kun je telefonisch contact met ons kantoor opnemen op +32 3 290 42 44, of ons een e-mail sturen op marketing@optimanetworks.be.

Nog niet bekend met Vivotek?

Ben je als reseller al actief in de verkoop en installatie van beveiligingscamera's maar doe je nog niets met Vivotek? Neem dan gerust een kijkje op onze website om meer te leren over hun producten. Mocht je meer willen weten dan informeren wij je graag verder, hiervoor staan onder andere onze support professionals voor je klaar. Graag stellen wij hen aan je voor.

Choy Man: Choy is als technical pre-sales engineer verbonden aan het Optima Networks en ondersteunt het team vanuit Amsterdam. Hij ondersteunt onze partners bij verkoopstrajecten en installaties. Vivotek is zeker geen onbekende voor hem aangezien hij ook een ruime ervaring heeft opgedaan bij deze firma als technical supportmanager.

Cedric de Coene: Cedric is bij Optima werkzaam als sales support engineer en het aanspreekpunt voor vragen rond offertes en configuraties. Cedric opereert vanuit Wilrijk. Ook hij heeft ervaring in installaties en onderhoud op het gebied van beveiligings- en netwerkproducten. Voor vragen over Vivotek ben je bij hem zeker aan het goede adres.

 

Optima networks- Connecting people- Connecting visions