21Sep, 2017
Award 'New Product of the Year' voor VIVOTEK

Award 'New Product of the Year' voor VIVOTEK

Eén van VIVOTEKs fisheye camera’s werd beloond met een kroontje. De FE9382-EHV ontving de award voor New product of the year 2017 in de categorie single-sensor panoramische IP camera’s van Security Today magazine. De New product award prijst opmerkelijke productontwikkelingsprestaties. VIVOTEKs FE9382-EHV moest het opnemen tegen vele andere camera’s van andere fabrikanten.

Wat kan deze fisheye zoal? VIVOTEK's FE9382-EHV H.265 fisheye-netwerkcamera beschikt over een 5-megapixel CMOS-sensor die superieure beeldkwaliteit biedt. Door gebruik te maken van de H.265 compressietechnologie en de Smart Stream II technologie van VIVOTEK, kan de camera zowel de bandbreedte als de opslagconsumptie met maximaal 80% verminderen, met behoud van uitstekende beeldkwaliteit. Uitgerust met een fisheye lens voor 180° panoramisch uitzicht (wandmontage) of 360° surround uitzicht (plafond / vloer) zonder blinde plekken, de camera is ideaal voor brede open ruimtes zoals winkelcentra, luchthavens, winkels, kantoren en meer. Met IR-verlichting tot 20 meter, houdt deze camera de bewaking de hele dag en nacht vast. De camera is ontworpen met volledige EN50155-naleving, vandalistische IK-10 gegradeerde en weerbestendige IP66-behuizing, waardoor de camera schok, vibratie, luchtvochtigheid, stof en temperatuurschommelingen kan weerstaan.Bekijk het filmpje.

Wat vindt VIVOTEK er zelf van? "We zijn vereerd om de New product of the year award van Security Today te ontvangen voor onze FE9382-EHV H.265 fisheye netwerk camera. We willen de jury bedanken voor het selecteren van onze camera voor deze prestigieuze award en vooral ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam, evenals alle andere VIVOTEK-medewerkers die ons in staat stellen om markt-, kwaliteits- en competitieve producten aan de beveiligingsindustrie toe te voegen. VIVOTEK zal zich blijven inzetten voor nieuwe en uitgebreide beveiligingsoplossingen in de IP-bewakingsindustrie. "aldus VIVOTEK USA President, David Liu.

 

Optima networks- Connecting people- Connecting visions