03Aug, 2018
Vivotek lanceert Smart Motion Detection

Vivotek lanceert Smart Motion Detection

Vivotek lanceert Smart Motion Detection

Smart Motion Detection

Op de beveiligingsmarkt is inmiddels een breed scala aan oplossingen voor bewegingsdetectie. Waar deze technologie voorheen vooral als aanvullende oplossing aan werd geboden zien we een toename aan integratie van deze functie binnen het camera aanbod. Voorheen was dit problematisch vanwege de beperkte capaciteit (bewegingsdetectie is sterk afhankelijk van het vermogen om pixel wijzigingen, het opbouwen van achtergronden en bewegingsvectoren) maar vanaf nu bieden wij u nieuwe mogelijkheden met Smart Motion Detection.

Personendetectie

Een belangrijke toepassing voor Smart Motion Detection is personendetectie. Deze feature maakt u camera netwerk proactief, waarbij u gealarmeerd zult worden wanneer personen binnen het zicht veld van de camera’s verschijnen. Deze herkenning gebeurt aan de hand van een zelflerend mechanisme en uitgebreide database welke menselijke vormen identificeert.

Goed zicht ongeacht het licht

Naast personen detectie heeft Smart Motion Detection de nodige voordelen in situaties waarbij sprake is van slechte (over of onder-) belichting. Door een database van duizenden “licht-scenario’s” toe te voegen en te koppelen aan een zelflerend algoritme maken we het mogelijk het maximale uit uw beveiligingssysteem te halen, ongeacht de omstandigheid. Systemen welke over Smart Motion Detection beschikken doen dit automatisch voor u, er is dus geen interventie van u of uw klant nodig!

De volgende modellen zijn reeds uitgerust met Smart Motion Detection: FD9165-HT, FD9365-HTV en IB9365-HT.

Optima networks- Connecting people- Connecting visions