Optima Events

Optima Networks hecht veel belang aan een goede relatie met zowel zijn klanten als zijn leveranciers. Net daarom organiseren wij op regelmatige basis evenementen waarop alle partijen samen komen.

2111, 2019
X-Ray event: Optima Networks & Astrophysics

X-Ray event: Optima Networks & Astrophysics

Bent u geïnteresseerd in de huidige X-Ray technologieën voor screening van vracht? Wilt u graag te weten komen welke soorten en maten van apparatuur bestaan op de markt? Wilt u weten welke X-Ray technologie het best bij uw security uitdaging past?

Dan MOET u zeker aanwezig zijn op ons evenement!

Op 21 november 2019 organiseert Optima Networks in samenwerking met Astrophysics een evenement rond de verschillende X-Ray technologieën en mogelijkheden.

Astrophysics is een toonaangevend Amerikaanse ontwerper, ontwikkelaar en fabrikant van X-Ray toestellen voor screening. Hun toestellen worden voornamelijk ingezet voor de volgende toepassingen: post en kleine pakketten, controleposten, grote bagage, lucht- en containervracht, mobiele screening.


Wanneer: 21/11/19
Duur: 09:30-13:30 uur

Locatie:
Holiday Inn Brussels Airport
Holidaystraat 7
1831 Diegem

2410, 2019
Optima Networks Viert 20-Jarig Jubileum!

Optima Networks Viert 20-Jarig Jubileum!

Beste partner,
Optima Networks viert haar 20-jarig  jubileum. Om deze bijzondere gebeurtenis te vieren pakken we met iets groots uit! Wij gaan namelijk een reseller event combineren met een opendeurdag.

U bent van harte welkom om met ons het 20-jarig jubileum van Optima Networks te vieren. Op 24 oktober 2019 van 13.00 tot 19.00 uur hebben wij een uitgebreid event gepland met hapjes en drankjes. Daarnaast gaat u mini-updates krijgen van onze leveranciers aangaande camerabewaking, netwerkbeveiliging, wireless- en optical networking, etc. 

Het event zal gehouden worden in ons nieuw pand op het volgende adres: Drabstraat 254B, 2640 Mortsel.

Reserveer deze namiddag en kom samen met ons genieten van leuke activiteiten en  het netwerken met leveranciers, met ons of met andere collega-partners.

Graag vernemen wij van u of u aanwezig zult zijn op deze bijzondere dag. U kunt zich aanmelden door op de onderstaande knop te drukken.

Team Optima Networks

Optima Networks - Connecting people - Connecting visions