Optima Services

Installatie - Configuratie

Aanvullend op het leveren van apparatuur, kan Optima Networks ook de volledige configuratie en installatie uitvoeren. Partners kunnen onze diensten ook zelf aanbieden waardoor zij én hun klanten kunnen genieten van een professioneel geïnstalleerd draadloos netwerk, camerabewakingssyteem, VPN, UTM, enzovoort.

Training

Op regelmatige basis worden er cursussen georganiseerd om onze partners de gelegenheid te geven om zelf specialist te zijn in het aanbod van Optima Networks.

  •   - Technische admin en expert-training
  •   - Certificatie training
  •   - Sales training

Site Survey

Optima is specialist in het ontwerpen van WLAN infrastructuur. Wij hebben voor de meest complexe situaties succesvolle netwerkprojecten opgeleverd. Deze kennis en expertise stellen wij graag beschikbaar aan onze partners. Wij kunnen verschillende site survey services bieden om de locatie inzichtelijk te maken en te adviseren bij offertetrajecten. 

RMA Procedure

Defecten aan apparatuur worden via een efficiënte opvolging in een zo kort mogelijke doorlooptijd afgehandeld.  Bijkomende advanced replacement services maken het mogelijk om goederen binnen een afgesproken termijn op voorhand te vervangen. 

Optima Networks - Connecting people - Connecting visions