FAQ

• ● Zoeken in de FAQ

Rechts bovenaan kan je op het vergrootglasje klikken en zoeken naar kernwoorden in onze faq.

• ● Waar NX Witness downloaden?

De NX Witness Client kan je hier downloaden: Windows 32bit/64bit, Linux 32bit/64bit en MacOS.

• ● Hoe moet je het IP Adres aanpassen van de ONX Light?

Dit kan je doen door onze eigen ontworpen tool ONX.zip te downloaden.
    Default staat de ONX op dhcp. Door er een scherm met een hdmi kabel aan te sluiten op de ONX zie je het ip adres dat die heeft gekregen van de dhcp server.
    Er is ook een 2de optie, dat is de NX Witness tool opstarten op je laptop/pc zodat deze naar je ONX in het netwerk kan zoeken en daar zal je ook het server IP vinden.

• ● Kan ik een Raid configureren op de ONX en hoe moet ik dit doen?

Ja, je kan dit opstellen maar omdat het linux is doe je dit best met de terminal op de ONX en via putty op de ONX light. De volledige handleiding om een raid in te stellen kan je hier downloaden: Raid Configuratie.pdf.
    Putty kan je ook hier downloaden: Putty.exe.

Optima Networks - Connecting visions - Optima Networks