Offline Solutions


Inleiding leverancier

Een oplossing die geen controllers nodig heeft ... of een IP / RS485-netwerk tussen de verschillende toegangen (inclusief die zich op externe sites bevinden).
Elke kaartlezer is een mini-standalone-controller die bij een systeem hoort (maximaal 80 toegangen / deuren per site).
De toegangsrechten van elke gebruiker worden opgeslagen in hun kaarten.
Een gratis multi-site software (PROA-MS) maakt het mogelijk om de verschillende toegangsniveaus, de gebruikersrechten te configureren en rapporten te bewerken.
U hebt alleen nodig:
• een of meerdere Mifare proximity-lezers
• de toegangsbeheer-software voor meerdere sites
• Mifare Classic-handzenders of -kaarten, een USB-desktoplezer voor kaartinschrijving
• en een optionele exit-drukknop met een ingebouwde afstandsrelaiseenheid als een hogere beveiliging is vereist

De XPR OFFLine-toegangscontroleoplossing: eenvoudige, snelle en kosteneffectieve installatie. De XPR Offline-oplossing is ideaal voor locaties waar een online-oplossing niet kan worden gebruikt, zoals op geïsoleerde locaties of wanneer een netwerksysteem eenvoudigweg niet nodig is. De installatie is veel eenvoudiger omdat het niet nodig is om verschillende elementen aan te sluiten op een willekeurige relaiseenheid op afstand. Alles kan op dezelfde plaats worden gedaan. Het is ook een complete, gebruiksvriendelijke en competitieve oplossing voor toegangscontrole. Ideaal voor kleine bedrijven, zakencentra, fitnesscentra, opslaggebouwen, winkelketens, appartementsgebouwen, woonwijken, enz.

 


High runners/ productgamma leverancier


Optima Networks - Connecting visions - Optima Networks