VOLTSERVER: Digitale Stroom


VoltServer is een innovatieve stroomoplossing die het mogelijk maakt apparaten of locaties van op afstand te voeden. De VoltServer transmitter en receiver gebruiken een gepatenteerd protocol en versturen en ontvangen digitale stroom. Een vorm van stroomdistributie met ongekende efficiëntie en een sterke kostenbesparing. Met VoltServer distribueert uw digitale stroom eenvoudig over lange afstanden en maakt u gebruik van dunnere bekabeling.

Vanwege het unieke veiligheidsmechanisme dat VoltServer in zich heeft kunnen de producten worden geclassificeerd als telecommunicatie/data circuits en als dusdanig geïnstalleerd worden. Hierdoor is er geen scheiding of segregatie nodig zoals verplicht bij traditionele stroomcircuits. Dit alles maakt het mogelijk enorme kosten te besparen op installatie en onderhoud, terwijl u meer veiligheid creëert en risico’s reduceert.  

Maak kennis met VoltServer en begin direct met het creëren van een veiligere omgeving, het reduceren van installatietijden en besparen van kosten!

                                                                  Optima networks- Connecting people- Connecting visions